Posted on

Få en sovende baby

Hvor svært kan det være?

Hvor svært kan det dog være at få en baby til at sove? Som forældre har du måske opdaget, at det der med søvnen går lidt op og lidt ned.
I perioder – måske især den første – hvor ens barn elsker at holde forældrene vågne, kan mildt sagt være pissehamrende frustrende. Alt godt kommer til den der venter, og endelig falder baby i søvn. Nu kan du få dig en varm kop kaffe, eller det brusebad du har drømt om de sidste par dage. Hvis det altså ikke var fordi, at baby endte med at falde i søvn ovenpå dig i sofaen. Du er igen dømt til at se genudsendelsen af Hammerslag – uden den varme kaffe.

Kender du dét? Vi har alle sammen været der.
Den gode nyhed er, at alt bare er en fase (ironi kan forekomme). Du kan dog selv vil sætte lidt skub i tingene. Her er et bæreredskab vejen frem! Med din baby tryg på dig, kan du igen kan få fingerne i en varm kop kaffe.

Nu sover baby

Faktisk var jeg selv meget modstander af at skulle igang med at vikle tilbage i 2016. Jeg skulle i hvert fald ikke rode mig ud i den slags alternative metoder. Jeg havde slet ikke i sinde at lære, hvad jeg skulle gøre af de mange meter stof.
På et tidspunkt kastede jeg mig alligevel ud i det. Der indså hvor dejligt det var. Når jeg bar kunne jeg gøre mange af de ting jeg plejede, mens jeg havde min sovende datter på mig. Der måtte jeg simpelthen sænke alle mine parader. Det virkede altså.

Nu kunne jeg igen gå på toilettet, brygge mig en kop kaffe og drikke den mens den stadig er varm. Jeg kunne også nemt komme ud af døren og få frisk luft – uden at det nødvendigvis blev et stort projekt.

Vælg det rigtige bæreredskab

Om du er til fastvikler, strækvikler, ringslynger eller bæreseler, så håber jeg, at du får valgt noget, der virker for dig. Vi har fastvikler og ringslynger til både dig, der er nybegynder, og dig som går efter noget lidt mere specielt. Hvis du er i tvivl om, hvad du skal vælge, så læs vores guide “vælg det bedste bæreredskab for dig”. Du er selvfølgelig også altid velkommen til at skrive til os, hvis du har specifikke spørgsmål. Jeg vil gerne vejlede dig til det bedste valg for netop dig.

Gode begynder-fastvikler

Herunder ser du de tilgængelige vikler, som vi selv mener egner sig særligt godt til begyndere.